Hemstädning Norrköping

RING OSS - 011-3232977

Flyttstädning

flyttstädning

Ska du flytta? Alla som någon gång har flyttat, vet att det är ett otroligt stort projekt att flytta; du kanske ska boka flyttbil, packa alla saker och planera hur hela flytten ska gå till. Dessutom måste du städa intill perfektion så att nästa bostadsägare, eller stränga hyresvärd, accepterar din flyttstädning i Norrköping – som om inte flytten i sig var nog. Därför kan vi erbjuda en noggrann flyttstädning, så att du ska slippa det.

Så utför vi din flyttstädning i Norrköping

När vi utför flyttstädning i Norrköping ser vi till att i princip städa allt mellan golv och tak. Då rengör vi vitvarorna både inuti, utanpå och ovanpå. Därför är det viktigt att alla vitvaror är tömda; det är viktigt att du tömmer kyl och frys, diskmaskin och tvättmaskin så att vi kommer åt att rengöra dem ordentligt. På samma sätt är det med alla garderober, köksskåp, köksluckor och allt som ska rengöras inuti skåp och förråd, liksom garage. Allt måste var tömt för att vi ska kunna städa dem. 

Så städar vi när du flyttar

Vi är flexibla när vi städar för din flytt. Det är bäst att du säger till i förväg om du även vill att vi flyttstädar ditt garage, förråd eller vind så att vi kan komma överens om ett pris för det. Vi är förmånliga och flexibla så om du till exempel vill att vi städar trädgård och balkong så kan vi komma överens om ett pris för det. Sådant kan nämligen ta längre tid och då behöver vi veta det på förhand. Våra städare har många uppdrag och behöver kunna hålla tider.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert för din flyttstädning i Norrköping.

NovaForte


Finspångsvägen 63
601 13 Norrköping

011-3232977

[javascript protected email address]

556607-5312


Hemstäd

Flyttstäd

Fönstertvätt


logo-image

Om Oss

Städning med samhällsansvar

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

NovaForte

Org nr: 556607-5312
Finspångsvägen 63
601 13 Norrköping
Tel: 011-3232977

Hitta hit