RING OSS -

Hemstädning Norrköping

RING OSS -

Flyttstädning

flyttstädning

Erbjuder även ert företag flyttstädning i Norrköping? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Erbjuder ni tjänster inom flyttstädning i Norrköping och hemstädning i Norrköping? Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter!

Ska du flytta? Alla som någon gång har flyttat, vet att det är ett otroligt stort projekt att flytta; du kanske ska boka flyttbil, packa alla saker och planera hur hela flytten ska gå till. Dessutom måste du städa intill perfektion så att nästa bostadsägare, eller stränga hyresvärd, accepterar din flyttstädning i Norrköping – som om inte flytten i sig var nog. Därför kan vi erbjuda en noggrann flyttstädning, så att du ska slippa det.

Så utför vi din flyttstädning i Norrköping

När vi utför flyttstädning i Norrköping ser vi till att i princip städa allt mellan golv och tak. Då rengör vi vitvarorna både inuti, utanpå och ovanpå. Därför är det viktigt att alla vitvaror är tömda; det är viktigt att du tömmer kyl och frys, diskmaskin och tvättmaskin så att vi kommer åt att rengöra dem ordentligt. På samma sätt är det med alla garderober, köksskåp, köksluckor och allt som ska rengöras inuti skåp och förråd, liksom garage. Allt måste var tömt för att vi ska kunna städa dem. 

Så städar vi när du flyttar

Vi är flexibla när vi städar för din flytt. Det är bäst att du säger till i förväg om du även vill att vi flyttstädar ditt garage, förråd eller vind så att vi kan komma överens om ett pris för det. Vi är förmånliga och flexibla så om du till exempel vill att vi städar trädgård och balkong så kan vi komma överens om ett pris för det. Sådant kan nämligen ta längre tid och då behöver vi veta det på förhand. Våra städare har många uppdrag och behöver kunna hålla tider.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert för din flyttstädning i Norrköping.