RING OSS -

Hemstädning Norrköping

RING OSS -

Om oss

Erbjuder ert företag tjänster inom hemstädning i Norrköping? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om hemstädning i Norrköping och forma den efter ert företag!

Vi är ett lite annorlunda städföretag som arbetar för att hela samhället ska bli en bättre stad. Förutom att vi erbjuder hemstädning i Norrköping, flyttstädning i Norrköping, fönstertvätt, garage-, vinds- och förrådsstädning, erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster.

Ta kontakt så kan vi berätta mer om vilka hushållsnära tjänster som vi erbjuder i Norrköping.

Städföretag med rätt till RUT

Från tredje meningen: Vi sköter administrationen med Skatteverket åt dig, så att du betalar med RUT-avdraget direkt på din faktura. Med hjälp av RUT-avdraget kan du få ned kostnaden med 50%, vilket gör att det lönar sig för dig att anlita oss för din hemstädning, flyttstädning och våra andra tjänster.

Flera hushållsnära tjänster

Vi ger dig service på andra hushållsnära tjänster, såsom t ex  ledsagning. Det går bra att ta kontakt så att vi kan berätta vilka slags hushållsnära tjänster som vi kan erbjuda. Vi kan även utföra sömnad och sy gardiner, dukar, väskor och många andra sömnadsarbeten för hemmet. Alla har olika behov, därför är det bäst att ta kontakt och fråga oss om hur vi kan hjälpa dig med sådant som du kan behöva hjälp med.

Var med och gör Norrköping bättre

När vi anställer våra städare, ser vi till att kunna hjälpa alla dem som kanske inte har varit ute på arbetsmarknaden på grund av tidigare skador, utbrändhet eller liknande. Därför är du med om att göra en god gärning när du anlitar oss. Vi ser nämligen till så att människor som står utanför arbetsmarknaden kommer in på den, får fina rekommendationer och kan få ett bättre liv. Anlitar du oss, ser vi till så att människor mår bättre och på så sätt blir Norrköping en bättre plats att bo och leva i.

Anlita oss så att vi tillsammans kan hjälpa fler!

Om oss som utför hemstädning i Norrköping