Hemstädning Norrköping

RING OSS - 011-3232977

Hemstädning

Så fint blir ditt hem med vår hemstädning i Norrköping

Att anlita oss för din hemstädning i Norrköping är lätt och smidigt. Ta kontakt med oss, redan idag och berätta gärna vad du vill ha hjälp med och hur ofta som du vill ha hemstädning av oss. 

När vill du ha din hemstädning?

Om du vill det, kan vi komma och utföra vår hemstädning i Norrköping när du inte är hemma. Då kommer du hem till en städad bostad och slipper tänka på städningen när du kommer hem och kanske vill göra helt andra saker än att städa. Tänk dig att du kommer hem på fredag kväll och är trött – och kommer hem till en städad och ren bostad – då slipper du tänka mer på att du borde städa. I stället kan du göra allt roligt som du vill när det är helg. Arbetar du i skift? Då kan det vara skönt att vi är flexibla och städar under den tid som du arbetar och sedan när du kommer hem kan du vila ut och återhämta dig. Vi erbjuder hemstädning i Norrköping så att du ska slippa tänka mer på det.

Hur vill du att vi städar?

Alla har inte samma behov. Det är vi medvetna om. Det som är viktigt för en, är inte lika viktigt för någon annan. Om du vill att vi lägger mer energi på, till exempel kök och badrum och toalett, så gör vi det. Någon annan vill att vi städar vardagsrum mer än sovrum, då lägger vi mer energi på det. Det är du som bestämmer. Dock kommer hemstädningen inte att utföras på samma sätt som en storstädning, då vi rengör i princip allt i din bostad. Om du vill det kan du anlita oss för särskild fönstertvätt. En fönstertvätt kan vi göra till exempel 2 eller 3 gånger om året, då vet du att du har rena fönster året om.

Ta kontakt med oss, få offert och låt oss städa ditt hem!

NovaForte


Finspångsvägen 63
601 13 Norrköping

011-3232977

[javascript protected email address]

5566075312


Hemstäd

Flyttstäd

Fönstertvätt


Om Oss

Städning med samhällsansvar

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

NovaForte

Org nr: 5566075312
Finspångsvägen 63
601 13 Norrköping
Tel: 011-3232977

Hitta hit